Pedicure Nootdorp Webshop Voetverzorging

Webshop

Welkom in de webshop van Anja’s Pedicurepraktijk.

Bij Anja’s Pedicurepraktijk kunt u terecht voor hoogwaardige voetverzorgingsproducten. De kwaliteitsproducten die ik in mijn praktijk gebruik en verkoop, kunt u ook online bestellen in deze webshop. Anja’s Pedicurepraktijk levert uitsluitend aan particulieren.
 
Anja’s Pedicurepraktijk is het vertrouwde adres voor een vakkundige voetbehandeling.  In de praktijk in Nootdorp kunt u eventueel de  voetverzorgingsproducten aanschaffen. Zodat u na een pedicurebehandeling de voeten op een verantwoorde wijze kunt verzorgen.  Bij juist gebruik zult u  een werkelijke huidverbetering waarnemen. 
 

Bestellen

In de webshop kunt u het product bestellen. Indien het product onverhoopt niet op voorraad is, wordt u geïnformeerd over de leveringstermijn.

U kunt betalen via Ideal of een bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling wordt uw pakketje zo snel mogelijk verzonden. Uiterlijk binnen 2 werkdagen.

Het pakketje wordt verstuurd via PostNL. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95.  Bestelt u boven een bedrag van € 75,00 dan betaalt u geen verzendkosten.

U kunt er ook voor kiezen om uw producten bij Anja’s Pedicurepraktijk op te halen. Dit kan alleen op afspraak U kunt dan ook contant, per pin of per tikkie betalen als u uw bestelling komt ophalen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop wordt u gebeld om een afspraak te maken wanneer u uw bestelling kunt komen ophalen. Uiteraard betaald u dan geen verzendkosten.

Als u vragen heeft over een produt of u bent op zoek naar een product die niet in de webshop staat kunt u mij altijd even een berichtje sturen

HFL Laboratories

 

Oil’n More

Yodeyma Parfums

Schuiven naar boven
Open chat