Pedicure Nootdorp Webshop Voetverzorging

Welkom in de webshop van Anja’s Pedicurepraktijk

Bij Anja’s Pedicurepraktijk kunt u terecht voor hoogwaardige voetverzorgingsproducten. De kwaliteitsproducten die ik in mijn praktijk gebruik en verkoop, kunt u ook online bestellen in deze webshop. Anja’s Pedicurepraktijk levert uitsluitend aan particulieren.

Naast de voetverzorgingsproducten van HFL, Oil’n More, Famous Names en Wandelwol kunt u ook bij Anja’s Pedicurepraktijk terecht voor de hoogwaardige parfums van Yodeyma (afgeleid van de bekende topgeuren) en Bolero Cosmetics. Bolero Cosmetics staat bekend om hun geweldige bronzing poeder.

Anja’s Pedicurepraktijk is het vertrouwde adres voor een vakkundige voetbehandeling.  In de praktijk in Nootdorp kunt u ook eventueel de voetverzorgingsproducten aanschaffen. Zodat u na een pedicurebehandeling de voeten op een verantwoorde wijze thuis kunt verzorgen.  Bij juist gebruik zult u een werkelijke huidverbetering waarnemen. 
 

Bestellen

In de webshop kunt u het product bestellen. Bestelt u voor 16:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Indien het product onverhoopt niet op voorraad is, wordt u geïnformeerd over de leveringstermijn.

U kunt betalen via Ideal of een bankoverschrijving. Bij een bankoverschrijving wordt uw bestelling verzonden zodra het bedrag binnen is.

Verzendkosten

Het pakketje wordt verstuurd via PostNL of DHL.  De verzendkosten proberen we zo laag mogelijk te houden. De bezorgkosten voor Nederland zijn:
tot       € 50,00                                           € 4,00 verzendkosten
vanaf  € 50,00 tot € 75,00                     € 2,00 verzendkosten
vanaf  € 75,00                                           Gratis verzending

U kunt er ook voor kiezen om uw producten bij Anja’s Pedicurepraktijk op te halen. Dit kan alleen op afspraak. U kunt dan ook contant, per pin of per tikkie betalen als u uw bestelling komt ophalen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop wordt u gebeld om een afspraak te maken wanneer u uw bestelling kunt komen ophalen. Uiteraard betaald u dan geen verzendkosten.

Als u vragen heeft over een product of u bent op zoek naar een product die niet in de webshop staat kunt u mij altijd even een berichtje sturen.            

HFL Laboratories

 

Oil’n More

Yodeyma Parfums

Schuiven naar boven
Open chat