Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Bolero Bronzing Poeder en Kwast

29,95

Een klei-achtige formule die zich feilloos aanpast aan uw huid en daarmee gepast is voor iedereen.

De bronzer is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en -kleuren en daarmee uniek in haar soort. Het resultaat? Een stralende sun kissed skin die een lichte dekking biedt, maar de poriën niet doet verstoppen.

 

Bolero Bronzing Poeder en Kwast

Bolero bronzing poeder van Bolero Cosmetics is een klei-achtige formule die zich feilloos aanpast aan uw huid en daarmee gepast is voor iedereen. De bronzer is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en -kleuren en daarmee uniek in haar soort. Het resultaat? Een stralende sun kissed skin die een lichte dekking biedt, maar de poriën niet doet verstoppen.

Natuurlijk bruin, het hele jaar door met de Bolero Bronzing Poeder

Fijne bijkomstigheden: de veeg-vrije formule die ervoor zorgt dat de bronzing poeder de gehele dag mooi blijft zitten én het feit dat u hem ook kunt aanbrengen op bijvoorbeeld uw benen of decolleté. Daarnaast zorgt de poeder voor een natuurlijke bruine kleur zonder masker-effect. Let op: er zit geen uv-bescherming in de gepigmenteerde poeder van Bolero Cosmetics. Gebruik voor een optimale uv-bescherming altijd een zonnebrand die past bij uw huidtype.

De grote Bolero Cosmetics kwast is speciaal ontwikkeld voor het moeiteloos en perfect aanbrengen van de Bolero Cosmetics bronzing poeder. De samenstelling van de synthetische haren en de extra brede kwast zorgen ervoor dat de poeder gemakkelijk op zowel uw gezicht als andere lichaamsdelen -zoals decolleté, armen en benen- aangebracht kan worden.

Schuiven naar boven