Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Courtin Pure Tea Tree Olie 30 ml

20,45

Tea Tree olie 100% puur

De Courtin Pure Tea Tree oil is een zeer veelzijdig product en kan de genezing bevorderen van verschillende huidaandoeningen zoals acné, herpes, ingroeiende nagels, insectenbeten, jeuk, kloven, likdoorns, roos en wratten.

Courtin Pure Tea Tree Olie

Tea Tree olie 100% puur

De Courtin Pure Tea Tree olie is een zeer veelzijdig product en kan de genezing bevorderen van verschillende huidaandoeningen zoals acné, herpes, ingroeiende nagels, insectenbeten, jeuk, kloven, likdoorns, roos en wratten.

Toepassing 

Tea tree olie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voeg bijvoorbeeld enkele druppels olie toe aan het (bad)water, verdamp de olie of laat enkele druppels op een zakdoek, warme kompressen of de lakens vallen. Of gebruik de olie als extra toevoeging aan producten zoals crèmes of shampoo.
In de Courtin brochure staan alle toepassingsmogelijkheden uitgebreid beschreven.
Gebruik de olie enkel in verdunde vorm op de huid ( maximaal 3% voor het gezicht en 15% voor het lichaam ). Eventuele huidaandoeningen zoals likdoorns, insectenbeten of onzuiverheden plaatselijk aanstippen met een wattentip.

Combineer Courtin Pure Tea Tree Olie met

Alle huid, voet en lichaams- (thuis) verzorgingsproducten van Courtin

Ingrediënten 

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene

  • Melaleuca Alternifolia Leaf Oil: tea tree olie. Veelzijdig ingredient. Helpt dankzij haar ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen bij de behandeling van verschillende huid-, voet- en nagelaandoeningen. 

Let op: doe altijd eerst een test om een allergie uit te sluiten. Test het product eerst met enkele druppels in de elleboogholte. Wacht 48 uur om te bepalen of er irritatie of een reactie is ontstaan. Zo ja, test eventueel herhalen met een (meer) verdunde vorm.

De Courtin Pure Tea Tree Olie irriteert de normale huid niet en is bij normaal gebruik niet giftig. Tijdens de zwangerschap en bij baby’s (tot 18 maanden) alleen verdund gebruiken. Dat geldt ook voor huisdieren, maar let op: Tea Tree olie is giftig voor katten! Dus gebruik deze olie dus nooit voor je kat.

Schuiven naar boven