Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Aanbieding!

Dadi Oil 72 ml

Oorspronkelijke prijs was: €45,90.Huidige prijs is: €38,95.

Dadi Oil geeft flexibiliteit, stevigheid en glans, en is 95% gecertificeerd organisch: het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen.

Dadi Oil 72 ml

is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! De olie wordt snel opgenomen en is niet vet.

Dadi Oil is 95% gecertificeerd organisch en bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E  maar liefst 21 essentiele oliën. Het is een fijn product, gemaakt om te nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.

Bestanddelen Dadi Oil 72 ml

Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is Natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

Geschikt voor huid, haar en nagels.

Ook geschikt voor droge plekjes, eczeem, trauma nagels, psoriasis.

Dadi Oil in combinatie met HFL Soltution spray is een prima behandeling van de schimmelnagel(s).

 

Schuiven naar boven