Dadi Oil

6,9519,95

Dadi Oil geeft flexibiliteit, stevigheid en glans, en is 95% gecertificeerd organisch: het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen.

 

Wissen

Dadi Oil

is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.

Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is Natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

Dadi Oil kan ook goed gebruikt worden voor droge plekjes, eczeem, trauma nagels, psoriasis.

Dadi Oil in combinatie met HFL Solution Spray

Dadi Oil in combinatie met HFL Soltution spray is een prima behandeling van de schimmelnagel(s).

Belangrijk! Als u de Dadi Oil gaat gebruiken voor het behandelen van schimmelnagel(s,) bestelt u dan de pipet mee ivm het voorkomen van herbesmetting. Deze pipet past alleen op het flesje van 15 ml.

 

Gebruik

Gebruik Dadi Oil tweemaal per dag. Breng een druppel aan op de nagel en laat deze wegzakken via de nagelriemen en de zijkant van je nagel. Masseer het product zachtjes maar goed in tot het is opgenomen en ga verder met de volgende nagel.

Tip: plaats de flacon in de badkamer of op je nachtkastje voor dagelijkse verzorging.

Schuiven naar boven
Open chat