Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Dadi Oil 3.75 ml

6,95

Dadi Oil geeft flexibiliteit, stevigheid en glans aan de naturlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Is 95% gecertificeerd organisch: het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen.

 

Dadi Oil

is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! De olie wordt snel opgenomen en is niet vet.

Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is Natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

Ook geschikt voor droge plekjes, eczeem, trauma nagels, psoriasis.

Dadi Oil in combinatie met HFL Soltution spray is een prima behandeling van de schimmelnagel(s).

Belangrijk! Als u de Dadi Oil gaat gebruiken voor het behandelen van schimmelnagel(s,) bestelt u dan de pipet mee ivm het voorkomen van herbesmetting. Deze pipet past alleen op het flesje van 15 ml.

Bestanddelen Dadi Oil

AvocadoOlijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is Naturlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengsel van 21 essentiele oliën heeft een aangename geur.

Schuiven naar boven