Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Aanbieding!

HFL Bodygel en Sensafin geschenkset

Oorspronkelijke prijs was: €31,25.Huidige prijs is: €29,95.

HFL Bodygel en HFL Sensafin in leuke cadeauverpakking!

HFL Bodygel en Sensafin geschenkset

Deze set bestaat uit:

HFL Bodygel

Een wasgel die de droge of gevoelige huid respecteert, de belangrijke basis.

Deze verzorgende douchegel speciaal is ontwikkeld om de gevoelige huid op een natuurlijke en niet agressieve manier te reinigen. De formule is pH neutraal waardoor de beschermende functie van de huid tegen bacteriën, schimmels en invloeden van buitenaf wordt ondersteund zonder te irriteren.

De pH-waarde van de huid is een zeer belangrijke beschermlaag voor de huid. Deze kan beschadigd raken indien er een product gebruikt wordt dat niet pH-neutraal is. Zeker bij een gevoelige huid is het dus erg belangrijk om deze laag goed intact te houden of te herstellen.

Doordat de Bodygel ervoor zorgt dat de epidermis wisselt, wordt de huid gemotiveerd om zichzelf opnieuw op te bouwen. Hierdoor wordt het wisselingsproces in de huid vertraagd en kunnen verdere producten beter hun best doen.

Deze kalmerende wasgel bevat geen parfum of andere irriterende stoffen. Te gebruiken bij een normale, droge of gevoelige (hoofd)huid en roos in het haar.

Bodygel is een weldaad voor de gevoelige en uitgedroogde huid. De douchegel biedt dankzij de actieve stoffen en natuurlijke ingrediënten een verzachtende en effectieve huidverzorging.

De HFL Bodygel is de allerbeste basis voor een optimale huidverzorging en sluit dus naadloos aan op eventuele crèmes, lotions of zalven die men daarna gebruikt.

De HFL Bodygel is tevens te gebruiken om het haar te wassen indien er sprake is van een gevoelige hoofdhuid of roos in het haar.

Mist u bij de HFL Bodygel een conditioner wanneer u het product voor de hoofdhuid gebruikt? Kijk dan eens naar de HFL Hair & Care.

Toepassing

  • Gebruik HFL Bodygel bij iedere wasbeurt van het lichaam of van het haar.
  • Na het wassen van het haar, kunt u ervoor kiezen om een conditioner te gebruiken. Let op dat u hierbij de conditioner niet op de hoofdhuid gebruikt! Mocht u dit geen prettig idee vinden, dan kunt u altijd overstappen naar de HFL Hair & Care met geïntegreerde conditioner.

HFL Sensafin Bodylotion

HFL Sensafin bodylotion  is een beschermende bodylotion  en is speciaal ontwikkelt voor de extra droge huid. Een gevoelige en droge huid is een kwetsbare huid, die moeite heeft zichzelf te beschermen.

Dit ontstaat onder andere doordat er minder huideigen vetten worden geproduceerd. Zo is de barrièrefunctie van de huid minder goed, en kan de huid minder goed vocht vasthouden. Wanneer de huid uitdroogt, gaat de huid zelf extra huidvetten produceren om het tekort aan huidvetten te vervangen en zo de huidbarrière te repareren.

Dit herstel duurt ongeveer 1 week, mits de huid met rust gelaten wordt en de tijd krijgt om weer te herstellen. Door de oppervlakte van de huid met een beschermende bodylotion in te wrijven krijgt de huid een goede kans om zich volledig te herstellen. HFL Sensafin helpt het natuurlijke evenwicht van de huid te herstellen door te beschermen en te hydrateren. Een body crème die de benodigde bescherming biedt zonder vettig aan te voelen.

Draagt op die manier bij aan de intensieve verzorging van de droge en vooral schilferige huid. Door zijn hydrofiele bestanddelen is deze bodylotion perfect te gebruiken als een dagelijkse verzorging voor de huid. HFL Sensafin Bodylotion is geschikt voor alle huidtypes, is parfumvrij en kan dagelijks gebruikt worden. Bevat onder andere ureum, petrolatum en glyceryl. Bij aanwezigheid van huidaandoeningen is het sterk aangeraden om tevens de PH neutrale HFL Bodygelte gebruiken om het lichaam en/of haar mee te wassen. Behandeling Een- tot tweemaal daags aanbrengen op de huid. Gebruik tijdens het douchen of badderen een pH neutraal wasproduct zoals HFL Bodygel om de huid barrière te beschermen. Er kan eventueel wekelijks de HFL Sparkling scrub gebruikt worden.

 

Schuiven naar boven