Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Aanbieding!

HFL DermaSecret Night 50 ml

Oorspronkelijke prijs was: €29,50.Huidige prijs is: €28,95.

Een ontvettende en voedende nachtcrème.

DermaSecret Night is een zeer geschikte crème voor een gemengde of zelfs vette huid. Het zorgt ervoor dat de huid ontvet, maar ook verzorgd wordt tijdens de nacht.

HFL DermaSecret Night

Een ontvettende en voedende nachtcrème.

HFL DermaSecret Night is een zeer geschikte crème voor een gemengde of zelfs vette huid. Het zorgt ervoor dat de huid ontvet, maar ook verzorgd wordt tijdens de nacht.

Een gemengde of vette huid is vaak een rechtstreeks gevolg van een verhoogde talgproductie. Een vette gezichtshuid kan erg vervelend zijn, zeker wanneer het zich uit in puistjes, mee-eters of een glimmend gezicht.

Reinigt de huid door middel van zink bestanddelen en dringt diep door tot in de membraam van de huid. Geschikt voor de vette of gemengde huid.

Werking

De HFL DermaSecret Night is speciaal ontwikkeld om de huid te matteren en verzorgen. Een vette en gemengde huid produceert een teveel aan talg. Hierdoor vertoont de huid onzuiverheden en kan de huid er glimmend uitzien. De crème helpt de talgproductie te reguleren en draagt bij aan een zichtbaar matte, gladde huid. De lichte, matterende crème trekt snel in en is tevens een perfecte basis voor make-up. Geschikt als zowel dag- en nachtverzorging.

Het is een goed advies om na het gebruik van Dermazink bij jeugdpuistjes, over te stappen op HFL DermaSecret Night

Te gebruiken bij

  • Gemengde huid
  • Vette huid

Toepassing HFL DermaSecret Night

  1. Breng bij een vette huid tweemaal daags aan
  2. Breng bij een gemengde huid HFL DermaSecret Day aan in de ochtend en HFL DermaSecret Night in de avond
  3. Droge huid? Lees dan meer over HFL DermaSecret Day 
Schuiven naar boven