Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Aanbieding!

HFL Dermo Dry 50 ml

Oorspronkelijke prijs was: €17,50.Huidige prijs is: €16,95.

Effectieve crème kuur bij zweetvoeten of vocht gerelateerde huidproblemen.

HFL Dermo Dry neemt overtollig vocht op, dit wordt ook wel een hydrofiel effect genoemd. Ook droogt de Dermo Dry de huid licht in, maar sluit de huid niet af. Dit product is te gebruiken bij zweetvoeten, andere vocht gerelateerde huidproblemen en gaat een vervelende geur tegen. De crème voelt niet vettig aan bij gebruik en het product sluit de huid niet af!

 

HFL Dermo Dry

Vocht speelt een grote rol in de huishouding van de huid. Te weinig of teveel vocht kan zorgen voor ongemak en zelfs extreme huidproblemen. Bij een teveel aan vocht wordt de huid week en kan de huid gaan schilferen, putjes vertonen of zelfs kapot springen. Denk aan problemen als een witte weke huid of gesprongen huid tussen de tenen. Het is daarom van groot belang om een goede balans te vinden in de vochthuishouding. Omdat HFL Dermo Dry licht indroogt, is het na 14 dagen gebruik aan te raden om te gaan combineren met de HFL Dermoleen Cream voor een optimale balans tussen vochtregulatie en hydratatie.

De crème kan de eerste 3 dagen wat vettig aanvoelen, doordat het al het overtollige vocht opneemt. Na deze periode voelt de crème juist heerlijk droog en niet vettig aan. Het product sluit de gehele huid niet af en is makkelijk in gebruik doordat er geen onnodige extra accessoires benodigd zijn. Binnen 3 tot 14 dagen droogt de huid op!

Te gebruiken bij

  • Zweetvoeten
  • Zweetvoetengeur
  • Witte weke huid (soms met putjes)
  • Klamme voeten
  • Vochtige huid bij huidplooien of huid die tegen elkaar schuurt

Toepassing HFL Dermo Dry

  1. Tweemaal daags aanbrengen
  2. Niet inmasseren!
  3. Bij zweetvoeten aanbrengen onder de voet en tussen de tenen

Contra-indicaties

  • Niet gebruiken bij overgevoeligheid van een van de ingrediënten

Houdbaarheid na opening

12 maanden

 

 

Schuiven naar boven