Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Aanbieding!

HFL Roselan Balm 60ml

Oorspronkelijke prijs was: €14,85.Huidige prijs is: €14,45.

Voor de verzorging van een extreem droge huid.

HFL Roselan Balm

Voor verzorging van de bijzonder droge huid en eelt.

HFL Roselan Balm is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

Werking:

De onderste laag van de epidermis komt aan het licht als de opperhuid wisselt. Als deze onderste laag van de epidermis fragiel of beschadigd is, gaat het eelt of schilfers aanmaken om zich te beschermen. Daarom is het belangrijk om de epidermis goed te verzorgen en in balans te brengen.

Wanneer dit gebeurt, zal het proces zich steeds gaan verminderen. waardoor de huid de kans krijgt om zich compleet te herstellen. Roselan Balm mag ook op gebarsten huid gebruikt worden. Het ondersteunt namelijk het intact houden van de natuurlijke huid barrière.

Mocht u het product gebruiken als verzorging bij huidaandoeningen is het sterk aan te raden om de pH-neutrale HFL Bodygel te gebruiken om het lichaam mee te wassen voor een optimale basis.

HFL Roselan Balm bevat hydrofobe ingrediënten die zorgen voor een mooie beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt dat de huid veel vocht verliest en daardoor heel droog wordt. Daarnaast werkt de Roselan Balm als exfoliant.

Het product is met opzet in een zalfvorm ontwikkeld. Dit zorgt er namelijk voor dat de huid elastischer en soepeler wordt en zo sneller zichzelf kan herpakken.

Te gebruiken bij:

 • Droge en/of ruwe huid
 • Eelt
 • Kloofjes
 • Gesprongen huid
 • Lipblaasjes of droge lippen

Toepassing HFL Roselan Balm:

 1. Breng tweemaal daags de Roselan Balm in een dunne laag aan op de huid
 2. Gebruik voor een optimaal resultaat bij huidproblemen altijd de pH neutrale wasgel HFL Bodygel

Toepassing bij een extra gevoelige huid of bij kloofjes:

 1. Breng Roselan balm aan in de ochtend
 2. Breng Dermoleen crème aan in de avond
 3. Was de huid eventueel met HFL Bodygel
 4. Voor een optimale verzorging, bezoek een (medisch) pedicure. De professional kan een optimale, begeleidende behandeling bieden

*Gebruik het product liefst in een dunne laag. Zo trekt het mooi in en voelt het niet vet aan.

Contra-indicaties:

 • Niet gebruiken bij overgevoeligheid van een van de ingrediënten

Een combinatie van HFL Dermoleen Cream en HFL Roselan Balm is aan te raden bij ernstige gevallen. Deze twee producten vullen elkaar uitstekend aan en geven schitterende resultaten. Roselan Balm is bij voorkeur in de ochtend aan te brengen, en Dermoleen Cream ’s avonds.

Schuiven naar boven