Verzorgingspakket HFL Dermoleen creme en HFL Roselan Balm

24,95

Dit verzorgingspakket bestaat uit:

Eén tube HFL Dermoleen
Eén tube HFL Roselan Balm
Eén nagelvijl

Uitverkocht

Dit verzorgingspakket bestaat uit:

Eén tube HFL Dermoleen
Eén tube HFL Roselan Balm
Eén vijl

Deze twee producten van HFL vullen elkaar uitstekend aan en geven schitterende resultaten. Roselan Balm is bij voorkeur in de ochtend aan te brengen, en Dermoleen Cream ’s avonds. Ook geschikt voor de handen!

HFL Dermoleen Creme

HFL Dermoleen Cream is aangewezen bij volgende huidaandoeningen:

  • Droge en gevoelige huid
  • Kloven
  • Huidschilfers
  • Psoriasis

HFL Dermoleen Cream heeft uitstekende hydraterende en vochtregulerende eigenschappen en werkt daardoor prima tegen een te droge huid. Bovendien herstelt Dermoleen Cream de zuurgraad van je huid. Zo blijft jouw beschermlaag zelf ook beschermd!

HFL Roselan Balm

Deze huidverzorgende zalf van HFL Products heeft een natuurlijke, diep helende werking. Deze zalf is aangewezen voor de behandeling van een droge huid, kloofjes en kloven, droge vlekken, eelt en huidaandoeningen zoals psoriasis en koortslip.

Wat maakt HFL Roselan Balm zo sterk?

  • Deze zalf is speciaal ontwikkeld om in te dringen in de diepere huidlagen. Met de hulp van je eigen lichaamsvocht én wat steun van de actieve natuurlijke bestanddelen.
  • Behandelt een te droge huid zo doeltreffend dankzij de intensief vocht inbrengende en beschermende bestanddelen, zoals lanoline. Ze herstellen niet enkel de bovenste huidlaag, maar pakken ook de onderliggende lagen aan. Wat meteen ook uitstekende resultaten geeft in de behandeling van psoriasis en extreem droge, beschadigde huid.
  • Dankzij de verzachtende, hydraterende en vochtregulerende werking van Roselan Balm verlichten irritatie en pijn bovendien heel snel.

 

 

Schuiven naar boven
Open chat