Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Aanbieding!

Oil n More Milde Formule 50 ml

Oorspronkelijke prijs was: €13,95.Huidige prijs is: €13,75.

100% natuurlijk! Uitsluitend vervaardigd met natuurlijk gecertificeerde ingrediënten.

Dit product is een milde variant van de Extra Formule en inzetbaar tegen lichte huidirritatie tussen de tenen (zwemmerseczeem) en lichte mycosenagel.

Oil n More Milde Formule

Oil n More Milde Formule is een product dat inzetbaar is bij de dagelijkse verzorging van voet, been en lichaam. Dit product is een milde variant van de Oil n More Extra Formule en inzetbaar tegen lichte huidirritatie tussen de tenen (zwemmerseczeem) en lichte mycosenagel. Daarnaast kan het ingezet worden bij verbetering van de huid (schilferig huid, jeuk, psoriasis, nagelriem, pigment) en nog veel meer.

De producten van Oil n More worden uitsluitend vervaardigd met natuurlijk gecertificeerde ingrediënten zoals, olijfolie, teatreeolie, citroenolie, eucalyptusolie en tevens gecertificeerde Manuka honing.

De gepatenteerde Oil ‘n More Milde Formule is een verzorgende olie voor dagelijkse voetverzorging en lichte huidirritatie tussen de tenen. Bij dagelijks gebruik wordt de huidconditie verbeterd en voelt de huid zijdezacht aan. Tevens zorgt deze olie voor herstel en verbetering aan de nagel. Bij huidirritatie wordt de irritatie minder en hersteld.

Vanuit de matrix zal er vernieuwing plaats vinden.
De olie wordt opgenomen tot aan het nagelbed en pakt het probleem van daaruit aan. Het voordeel van een olie product is dat het langer blijft werken en zowel de huid als nagel omgeving soepel houdt zonder dat het uitdroogt.

 

De Oil n More Milde Formule is getest en onderzocht tegen de volgende micro-organismen:

– Aspergillus Brasiliensis (schimmel / gist)

– Candida albicans (schimmel / gist)

– Staphylococcus aureus (bacterie)

– Pseudomonas aeruginosa (bacterie)

– Escherichia Coli (bacterie)

Het onderzoek is uitgevoerd door Merieux NutriSciencesLocatie: Ede en Frankrijk

De Milde Formule is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Ingrediënten
Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Limon Fruit Extract, Mel, Eucalyptus Globolus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

Inhoud

50 ml

Schuiven naar boven