Aanbieding!

Vitayes Instant Ageback Lifting creme tube

19,9948,00

  • Vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk
  • Zichtbaar minder rimpels
  • Zichtbaar jonger in 5 minuten!
  • Klinisch en dermatologisch getest

 

 

 

Vitayes Instant Ageback Lifting creme | anti-aging, tegen rimpels en wallen, direct resultaat

Vitayes Instant Ageback Lifting Cream is een gladmakende antirimpelcrème voor de oogcontouren. Het is ontworpen om de verslapte huid te helpen verstevigen en de zichtbaarheid van poriën en rimpels te verminderen. Met een werkingsduur tot negen uur ziet de teint er langer verfrist en jeugdig fris uit. Kringen onder de ogen, wallen onder de ogen en andere tekenen van vermoeidheid zien er minder uit.

Werkende stof

Het belangrijkste ingrediënt in Instant Ageback is Argireline – de meest geavanceerde ontwikkeling van de cosmetica-industrie. Argireline wordt beschouwd als een veilig cosmetisch product voor de behandeling van rimpels en wallen – zonder injecties en onaangename stress op de huid. Het krachtige, eiwit gebaseerde peptide actieve bestanddeel is gebaseerd op de nieuwste nanotechnologie.

Gebruiksaanwijzing

Breng Vitayes Instant Ageback Lifting creme aan op een gereinigde en gehydrateerde huid. Vermijd het gebruik van op olie gebaseerde make-up na het aanbrengen van de VITAYES® creme. De olie kan de werking van de creme verkorten. Breng een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op de gewenste zone en klop deze voorzichting in de huid. Het product heeft zijn werking tijdens het drogen, daarom dien je de creme op een gehydrateerde huid aan te brengen.

Houd het gezicht ten minste 5 minuten bewegingsloos of verander je gelaatsuitdrukking niet. Licht waaieren als ondersteuning tijdens de droogtijd zal bijdragen om een nog beter restulaat te bereiken. Let op dat je niet te veel creme aanbrengt. Een overmatige hoeveelheid creme kan niet volledig doordringen en zal witte resten op de huid achterlaten. Was in dat geval het aangetaste deel van de huid en breng de creme in een kleinere hoeveelheid opnieuw aan.

Tip! Laat Vitayes Instant Ageback Lifting creme op je huid inwerken en gebruik je make-up na minimaal 20 minuten. Breng de make-up, zonder te wrijven, voorzichtig aan met een make-up spons om de VITAYES®-beschermfilm op de huid niet aan te tasten en het resultaat niet te beïnvloeden.

Gebruik voor het beste resultaat geen make-up. Indien je wel make-up gebruikt, adviseren wij een olie-vrij product te gebruiken.

Vitayes Instant Ageback Lifting creme tube 2
Kwaliteit

Vitayes ontwikkelt en produceert in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De unieke formules bevatten een efficiënte combinatie van de beste actieve ingrediënten. Alle producten zijn klinisch en dermatologisch getest en hun werkzaamheid is bevestigd door onafhankelijke testlaboratoria. De werking kan per huidtype variëren.

Verkrijgbaar in 7ml en 15ml

Schuiven naar boven