Aanbieding!

Vitayes PERFECTOR Anti-Age nachtcrème 50ml

19,99

Vitayes PERFECTOR Anti-Age nachtcrème. Met deze crème voor de nacht, wordt de huid op het gezicht de hele nacht van voldoende vocht voorzien. Dus de gezichtshuid wordt tijdens de slaap geregenereerd.

Op voorraad

Vitayes PERFECTOR Anti-Age nachtcrème

NACHTCRÈME – met deze crème voor de nacht, wordt de huid op het gezicht de hele nacht van voldoende vocht voorzien. Dus de gezichtshuid wordt tijdens de slaap geregenereerd.

Activeert het natuurlijke DNA-reparatiemechanisme – elke dag wordt de huid beschadigd, bijvoorbeeld door de UV-straling van de zon. Perfector Nightcream herstelt jouw huidcellen terwijl je slaapt.

Beschermt de huid ‘s nachts en houdt hem vitaal en robuust voor de dag. Gaat UV-geïnduceerde fotoveroudering tegen. Dit is mogelijk door een speciaal lysaat van bifidobacteriën van biotechnologische oorsprong, een absolute nieuwigheid en revolutie in de cosmetica-industrie. bevat

Door de anti-verouderingsexperts van Vitayes: ondersteunt de natuurlijke celvernieuwing en bestrijdt tekenen van vermoeidheid, evenals de eerste tekenen van veroudering van de huid op het gezicht. Helpt de slappe huid en lichte rimpels ‘s nachts te verminderen. De omhullende textuur geeft intens vocht voor een gezonde en frisse, verfrissende en stralende huid de volgende dag.

VITAYES – LOOK GOOD. FEEL GOOD. De nieuwe Vitayes Nightcream is een aanvulling op het volledige assortiment Vitayes. De nachtcrème is bij uitstek geschikt in combinatie met andere producten van Vitayes’ geavanceerde anti-aging cosmetica.

Alle producten van Vitayes worden in Duitsland geproduceerd en dierproefvrij.

Inhoud: 50ml

Schuiven naar boven