Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

WandelOlie

18,95

WandelOlie huidoliën zijn geschikt voor iedereen, voor elk huidtype en voor iedere dag. De beide WandelOliën zijn goed naast elkaar te gebruiken, afhankelijk waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Toe aan een oppepper, dan doet de Akkermint zijn werk. Meer behoefte aan weldaad, dan is het tijd voor Kardemom.

WandelOlie 

WandelOlie is een product van de Dames van WandelWol en wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke oliën, zonder chemische, parabenen of synthetische toevoegingen. Als basis is gekozen voor olijfolie met een zestal essentiële oliën met als mooie eigenschap dat deze een verzorgde, desinfecterende, rustgevende en ook verkwikkende werking hebben.

Hieruit voortvloeiend zijn twee mooie huidoliën ontstaan met ieder hun specifieke eigenschap.

WandelOlie huidoliën zijn geschikt voor iedereen, voor elk huidtype en voor iedere dag. De beide oliën zijn goed naast elkaar te gebruiken, afhankelijk waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Toe aan een oppepper, dan doet de Akkermint zijn werk. Meer behoefte aan weldaad, dan is het tijd voor Kardemom.

Wat je ook kiest, De Dames van de WandelWol zijn er van overtuigd dat WandelOlie je leven verrijkt en je voeten die zorg geven die ze verdienen. Iedere dag!

WandelOlie Akkermint

Aan de Verkoelende WandelOlie is de essentiële olie Akkermint toegevoegd. Zoals het symbool en de naam al doet vermoeden betreft het een koelende olie. Perfect voor na het sporten of na een dag lopen wanneer uw voeten en onderbenen warm en branderig aanvoelen. Na de olie te hebben in gemasseerd heeft het een verkwikkende werking en zorgt de frisse mint-geur voor een energiek gevoel.

WandeOlie Kardemom

De Verwarmende WandelOlie is verrijkt met Kardemom. Deze essentiële kardemom-olie heeft als specifieke eigenschap te verwarmen. Zowel de geur, als het effect na het in masseren zorgen voor een heerlijk behaaglijk en relaxed gevoel. Behoud het pedicure-gevoel door de voeten iedere dag in te smeren met deze WandelOlie.

Ingrediënten

Deze huidolie is niet voor inwendig gebruik toepasbaar, niet op open wonden of bij allergische reacties te gebruiken bij één van de volgende ingrediënten; Akkermint- óf Kardemom-, Tea tree-, Mandarijn-, Sinaasappel-, Citroen-, Macadamia-, Amandel- en/of Olijfolie. Loop na behandeling niet op gladde ondergrond ivm uitglijden.

 

Andere suggesties…

Schuiven naar boven