Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Nagelreparatie

Nagelreparatie met Gelacy

Gelacy is een hypoallergeen product en is een kruising van gel en acryl, het is flexibel en sterk. Het heeft de voordelen van beide producten, maar dan zonder de nadelen. De groei van de natuurlijke nagel wordt keurig begeleid, uw teen is niet zo gevoelig en het ziet er verzorgd uit. Het is een techniek die perfect resultaat geeft. Deze reparatie kan zowel bij mannen als vrouwen.

Als u een mycosenagel/schimmelnagel heeft, kan het zieke gedeelte van de nagel zorgvuldig weggehaald worden en kan op de natuurlijke nagel een nieuwe nagel gebouwd worden. Zodat deze er weer mooi uitziet in de open schoen, sandaal of slipper.

Gelacy  kan toegepast worden voor reconstructies, bijv. van mycose(schimmel)nagels, voor regulering van ingroeiende nagels en voor regulering van tunnelnagels.

Mycosenagels
Mycosenagels zijn niet in één behandeling te verhelpen, iedere 6 tot 8 weken is een herhaalbehandeling nodig. De gel is zuurstof doorlatend en hierdoor geschikt om de nagel te behandelen met een schimmeltinctuur en olie. Het is belangrijk de adviezen voor thuis op te volgen.

De behandeling voor thuis bestaat uit:            
De nagel(s) 2x per dag te sprayen met de HFL Solution spray en te druppelen met de Dadi Oil.                                                                          

Nagelreparatie met LCN Wilde-Pedique Silver Plus

De oplossing voor uw teennagels!

UV-gels voor de professionele voetverzorging

Wilde-Pedique silver plus is een elastische teennagelgel waarmee correcties uitgevoerd kunnen worden, maar kan ook gebruikt worden voor het behandelen van een mycose/schimmelnagel.

Deze gel past zich door zijn elasticiteit optimaal aan de afwikkeling van de voet aan, hierdoor raakt de natuurlijke nagel en het nagelbed niet belast in tegenstelling tot andere gels.

In te zetten bij:

  • mycose-schimmelnagels
  • traumanagels
  • sporter(s)nagels
  • nagelreparatie
  • frenchlook
  • semipermanente kleur

De nagels kunnen daarna voorzien worden van French Pedicure of een speciale gelnagellak van LCN die zorgt dat de nagel zuurstof doorlatend blijft

Schuiven naar boven