Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Aanbieding!

HFL Dermoleen en Roselan Balm

Oorspronkelijke prijs was: €30,80.Huidige prijs is: €29,00.

Een combinatie van HFL Dermoleen Cream en HFL Roselan Balm is ideaal bij ernstige huidklachten en de verharde huid.

HFL Dermoleen Cream en Roselan Balm

Een combinatie van Dermoleen Cream en Roselan Balm is ideaal bij ernstige huidklachten en de verharde huid.  Bij eczeem en psoriasis schilfert de huid veel sneller en kan de huid weinig werkzame stoffen opnemen. Om dat tegen te gaan is het gebruik van HFL Bodgel aan te raden.
Roselan en Dermoleen vullen elkaar uitstekend aan. Roselan herstelt de onderste huidlaag met lanoline en beschermt tegen uitdroging en vochtverdamping. Door het ureum zorgt Dermoleen Cream vanuit de bovenste huidlaag. Samen geven zij schitterende resultaten.

HFL Dermoleen Cream

Optimale hydratatie van de droge huid.

Dermoleen Cream biedt een aangename en effectieve verzorging door middel van het reguleren van de vochthuishouding.

Dermoleen Cream bevat hydrofiele ingrediënten die zorgen dat de opperhuid gehydrateerd wordt en de huid vanuit zichzelf beter zijn vocht vasthoudt. Daarnaast is het een oppervlakkige exfoliant dat helpt bij droge velletjes op de huid.

Doordat HFL Dermoleen Cream Ureum (10%) bevat, is het een uiterst geschikt product voor het behalen van een optimale hydratatie. Ureum is een natuurlijke, lichaamseigen stof en is zo bijzonder omdat het vocht vasthoudt in de huid. Ureum is één van de zogenaamde ‘Natural Moisturizing Factors’ en zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt. Ook zorgt het voor het verwijderen van overtollige velletjes. Ureum is dus een heel goed ingrediënt om de huid weer zacht en soepel te doen laten aanvoelen.

Let op dat Ureum bij hoge percentages kan irriteren. Bewezen is dat 10% een veilig percentage is en dat dit zelfs ook uiterst geschikt is voor diabetici. Dit product is niet vet en dringt goed door in de epidermis.

Mocht u het product gebruiken als verzorging bij huidaandoeningen is het sterk aan te raden om de pH-neutrale HFL Bodygel te gebruiken om het lichaam mee te wassen voor een optimale basis.

 

HFL Roselan Balm

De onderste laag van de epidermis komt aan het licht als de opperhuid wisselt. Als deze onderste laag van de epidermis fragiel of beschadigd is, gaat het eelt of schilfers aanmaken om zich te beschermen. Daarom is het belangrijk om de epidermis goed te verzorgen en in balans te brengen. Wanneer dit gebeurt, zal het proces zich steeds gaan verminderen, waardoor de huid de kans krijgt om zich compleet te herstellen.

Roselan Balm mag ook op gebarsten huid gebruikt worden. Het ondersteunt namelijk het intact houden van de natuurlijke huid barrière.  Mocht u het product gebruiken als verzorging bij huidaandoeningen is het sterk aan te raden om de pH-neutrale HFL Bodygel te gebruiken om het lichaam mee te wassen voor een optimale basis.

Roselan Balm bevat hydrofobe ingrediënten die zorgen voor een mooie beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt dat de huid veel vocht verliest en daardoor heel droog wordt. Daarnaast werkt de Roselan Balm als exfoliant.

Het product is met opzet in een zalfvorm ontwikkeld. Dit zorgt er namelijk voor dat de huid elastischer en soepeler wordt en zo sneller zichzelf kan herpakken.

De Roselan Balm is op basis van zuivere/reine Lanoline dat als menselijk talg werkt. Daarnaast zit er een zeer klein percentage Salicyl Acid in die de ruwe en geprikkelde huid verzorgt.


Toepassing

  1. Breng HFL Roselan Balm aan in de ochtend
  2. Breng HFL Dermoleen Crème aan in de avond
  3. Was de huid eventueel met HFL Bodygel

 

Schuiven naar boven