Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Oil n More Nail Hygiene 60 ml

14,75

Nieuw product van Oil’n More van Asha Debi Tewari!
De Nail Hygiene is een Cleanser dat geschikt is voor de intensieve opschoning van de nagelplaat, het nagelbed en de nagelomgeving.
Dit product wordt geadviseerd ter verzorging van alle aangedane nagels of bij gebruik persoonlijke hygiëne. Met aangedane nagels wordt bedoeld nagels met verkleuring ( schimmelnagel ), traumanagel en alle andere soorten nagels die uit hun normale structuur zijn.

Oil n More Nail Hygiëne 60 ml

Reinigt aangedane nagels zoals schimmel-/kalk-, trauma-, gebroken nagels enz. en nagelomgeving.
De Oil n More Nail Hygiëne is een Cleanser dat geschikt is voor het intensieve opschoning van het nagelplaat, nagelbed en nagelomgeving. Geadviseerd ter verzorging van alle aangedane nagels of bij gebruik persoonlijke hygiëne.
De ingrediënten in de Nail Hygiëne hebben naast een krachtige, reinigende werking ook een opbouwende functie.
Dat wil zeggen, dat de nagel niet alleen opgeschoond wordt, maar ook door de pre-biotica in het product een vernieuwde werking heeft. Nagels worden schoner, witter en vernieuwd.
Toepassing
Breng de foam van Oil n More Nail Hygiene twee keer per week aan op de aangedane nagels voor het douchen. Laat dit één minuut intrekken. Borstel de faom van de nagelriem naar het uiteinde van de nagel en spoel deze vervolgens af tijdens het douchen.
Voor een optimaal resultaat raden we aan om naast de Oil n More Nail Hygiene ook  Oil n More Extra Formule
te gebruiken voor kalk- en schimmelnagels (of een ander anti-mycose product).
Advies
Maak foto’s om het herstelproces te volgen en overweeg een bezoek aan de pedicure om de nagels professioneel te laten verzorgen eventuele loszittende delen te verwijderen.

Vergeet ook niet om je schoenen te behandelen om herbesmetting te voorkomen.

Ingrediënten
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Butylene Glycol, Salix Alba Bark Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Inulin, Sodium Benzoate.
Schuiven naar boven