Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Aanbieding!

Oil n More Extra Formule 50 ml

15,7547,95

100% natuurlijk! Uitsluitend vervaardigd met natuurlijk gecertificeerde ingrediënten.

Oil n More Extra Formule werkt bij dagelijks gebruik zeer effectief tegen mycose- (kalk) nagels en huidirritaties tussen de tenen. Dit middel is tevens zeer geschikt tegen jeuk en om de extreem droge en schilferige huid te verzorgen.
Oil’n More bestaat uit pure en natuurlijke oliën én Manuka honing

Oil n More Extra Formule

De Oil ‘n More Extra Formule is een krachtigere variant van de Milde Formule. Deze formule is een gepatenteerd product van Oil ‘n More. De Extra Formule is samengesteld voor huid en nagel.

Uit het micobiologisch onderzoek dat uitgevoerd is op dit product is bewezen dat bij consequent gebruik de Extra Formule een effectief product is tegen kalknagel en extreme huidirritatie tussen de tenen. Geadviseerd wordt nagels te laten verzorgen door de pedicure en 2 x daags met de Extra Formule de nagels en 1 x daags de voeten te verzorgen. Door de Extra Formule consequent te gebruiken zal er verbetering van de kalknagel plaats vinden.

Ingrediënten:

Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Limon Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mel, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

Oil n More Extra Formule is getest en onderzocht tegen de volgende micro-organismen:

– Aspergillus Brasiliensis (schimmel / gist)
– Candida albicans (schimmel / gist)
– Staphylococcus aureus (bacterie)
– Pseudomonas aeruginosa (bacterie)
– Escherichia Coli (bacterie)

Het onderzoek is uitgevoerd door Merieux NutriSciences
Locatie: Ede en Frankrijk

Uit onderzoek is bewezen dat de Extra Formule in 3 maanden tijd tussen de 65% en 70% micro-organismen bestrijd en hiermee tot een klasse A anti-mycose product.

Dit product voldoet aan de EU cosmeticanorm

Inhoud

50ml

 

Schuiven naar boven