Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Oil n More Sparkle and Spiced Body Olie

19,99

Een heerlijke (massage) huidolie en geschikt voor alle huidtypen en heeft een verkwikkende en rustgevende werking op lichaam en geest door de unieke samenstelling van de essentiële oliën.

Oil n More Sparkle and Spiced Body- en Massage Olie

Oil n More Sparkle And Spiced Body Olie is een heerlijke (massage) huidolie en is geschikt voor alle huidtypen en heeft een verkwikkende en rustgevende werking op lichaam en geest door de unieke samenstelling van de essentiële oliën.

De combinatie van Kaneel, Lavendel, Citroen, Mandarijn, Sinaasappel en Gember zorgt voor een kruidige en verkwikkende geurexplosie.

De Citrus-oliën zorgen samen voor een energieke huid, terwijl de Gember en Kaneel de huid verwarmen en verjongen. De Lavendelolie, heeft een kalmerende werking zowel de huid als de zintuigen.

Door de Tea-Tree olie wordt de huid grondig gereinigd.

De Amandelolie, Macadamia-olie en Olijfolie voeden de droge huid en maken deze fluweelzacht.

Gebruik

De olie kan direct na het douchen of baden op de huid worden aangebracht. De olie wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vettig aan. De huid voelt na het aanbrengen van de olie soepel en zacht. Droge huid vermindert bij regelmatig gebruik. Als massage olie werkt het uitstekend als stimulatie van de bloedcirculatie. De huidolie geeft niet alleen een verzorgend maar ook een verkwikkend en rustgevend gevoel. Geniet van het luxe moment met de harmonieuze geuren.

Ingrediënten

Amandelolie, Macadamia-olie, Kaneelolie, Lavendelolie, Citroenolie, Mandarijn-olie, Gemberolie, Tea-tree-olie, Sinaasappelolie, Olijfolie, Gedroogde sinaasappel

Inhoud

150 ml

Schuiven naar boven