Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Oil n More Sparkle and Spiced Bodyscrub 250 ml

17,99

Oil n More Sparkle and Spiced Bodyscrub bevat fijne suiker en gedroogde sinaasappel.

Oil n More Sparkle and Spiced Bodyscrub

Oil n More Sparkle and Spiced Bodyscrub bevat fijne suiker en gedroogde sinaasappel. Het is een verzorgende, verzachtende en verkwikkende scrub voor het hele lichaam. Door de huid 2 keer per week een scrub behandeling met Sparkle and Spiced te geven, ervaart men een zachte stralende huid. Bovendien krijgt de huid dankzij de essentiële oliën een heerlijke frisse gloed.

De Sparkle and Spiced lijn bestaat uit een (massage) huidolie en lichaamsscrub. Sparkle And Spiced is geschikt voor alle huidtypen en heeft een verkwikkende en rustgevende werking op lichaam en geest door de unieke samenstelling van de essentiële oliën. De combinatie van Kaneel, Lavendel, Citroen, Mandarijn, Sinaasappel en Gember zorgt voor een kruidige en verkwikkende geurexplosie. De Citrus-oliën zorgen samen voor een energieke huid, terwijl de Gember en Kaneel de huid verwarmen en verjongen. De Lavendelolie, heeft een kalmerende werking zowel de huid als de zintuigen. Door de Tea-Tree olie wordt de huid grondig gereinigd. De Amandelolie, Macadamia-olie en Olijfolie voeden de droge huid en maken deze fluweelzacht. De scrub bevat fijne suiker en stukjes gemalen gedroogde sinaasappelschil. Droge huid vermindert wanneer dit product 2 keer per week gebruikt wordt.

Ingrediënten

Amandelolie, Macadamia-olie, Kaneelolie, Lavendelolie, Citroenolie, Mandarijn-olie, Gemberolie, Tea-tree-olie, Sinaasappelolie, Olijfolie, Gedroogde sinaasappel

Schuiven naar boven