Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Oil n More Urea 25%

12,9522,90

Oil n More Urea 25%

in combinatie met de Nigella Sativa en Magnesium sulfate zijn een krachtige combinatie bij het herstellen van de huid.

Het zorgt voor hydratatie, verzorgt en is jeukstillend. Tevens mag de Oil n More Urea ook voor het lichaam gebruikt worden.

Oil n More Urea 25% voetencreme

De Oil n More Urea 25% in combinatie met de Nigella Sativa en Magnesium sulfate zijn een krachtige combinatie bij het herstellen van de huid.

Het zorgt voor hydratatie, verzorgt en is jeukstillend. Tevens mag de Oil n More Urea ook voor het lichaam gebruikt worden. U gebruikt dan de Urea crème met een beetje bodylotion of neutrale crème.

Ureum zorgt ervoor dat de dichte structuur van de hoornlaag wat losser wordt bij gebruik en zo dringt de ureum creme beter in de huid.

Hierdoor zorgt de ureum voor hydratatie waardoor de droge huid afneemt. Tevens heeft ureum op de gevoelige en rode huid een gunstig effect en is een goed verzorgingsmiddel bij kalknagels.

  • Verzorgend bij droge huid
  • Hydraterend
  • Jeukstillend
  • Verzorgend bij kalknagel

Toepassing

Smeer dagelijks je voeten dun in.

Bij het behandelen van schimmelnagel(s) breng je ‘s morgens het Lila serum aan op de nagel(s). In de avond (na het douchen) breng je eerst het Oil n More Lila Serum aan en daarna een laagje Oil n More Urea 25% of 40% op de nagel(s).  Pleister over de nagel(s).  Daarna smeer je met een dun laagje Urea je voeten in. (ook tussen je tenen).

In de Oil n more Urea zit ook zwarte komijn olie. Zwarte komijn olie bestrijdt huidinfecties en schimmel.

Bewaren

Vul een klein potje met de Urea creme voor gebruik in de badkamer. De tube Urea creme bewaart u in de koelkast.
Urea altijd koel bewaren.

Niet geschikt voor diabetici!

 

Schuiven naar boven