Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Oil n More Urea 40%

13,9524,50

100% natuurlijk! Uitsluitend vervaardigd met natuurlijk gecertificeerde ingrediënten.

 

De Oil n More Urea 40%  in combinatie met de Nigella Sativa en Magnesium sulfate zijn een krachtige combinatie bij het herstellen van de huid.

Het zorgt voor hydratatie, verzorgt en is jeukstillend. Tevens mag de Oil n More Urea ook voor het lichaam gebruikt worden.

Oil n More Urea 40% Voetencreme

De Oil n More Urea 40% in combinatie met de Nigella Sativa en Magnesium sulfate zijn een krachtige combinatie bij het herstellen van de huid.

Het zorgt voor hydratatie, verzorgt en is jeukstillend. Tevens mag de Oil n More Urea ook voor het lichaam gebruikt worden. U gebruikt dan de Urea crème met een beetje bodylotion of neutrale crème.

Ureum zorgt ervoor dat het dichte structuur van de hoornlaag wat losser wordt bij gebruik en zo dringt de ureum creme beter in de huid.

Hierdoor zorgt de ureum voor hydratatie waardoor de droge huid afneemt. Tevens heeft ureum op de gevoelige en rode huid een gunstig effect en is een goed verzorgingsmiddel bij kalknagels.

  • Verzorgend bij extreem droge huid, kloven en meer
  • Hydraterend
  • Jeukstillend
  • Verzorgend bij kalknagel

Toepassing

Smeer dagelijks de voeten dun in. De Oil n More Urea 40% mag u maximaal 6 weken gebruiken. Daarna gaat u over op de Oil n More Urea 25%. De huid kan bij langdurig gebruik van de 40% Urea, dunner worden.

Bij het behandelen van schimmelnagel(s) breng je ‘s morgens het Lila serum aan op de nagel(s). In de avond (na het douchen) breng je eerst het Oil n More Lila Serum aan en daarna een laagje Oil n More Urea 25% of 40% op de nagel(s).  Pleister over de nagel(s).  Daarna smeer je met een dun laagje Urea je voeten in. (ook tussen je tenen).

Bewaren

Vul een klein potje met de Urea creme voor gebruik in de badkamer. De tube Urea creme bewaart u in de koelkast.
Urea altijd koel bewaren.

Niet geschikt voor diabetici!

 

Schuiven naar boven