Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

behandeling schimmelnagel kalknagel

Method A 

De professionele behandeling voor schimmelnagels / kalknagels

 

 

Wat is Method A?

Methode A is een intensieve opschoon methode d.m.v. een antiseptische / antibacteriële werking die toegepast kan worden bij de behandeling van de schimmelnagel / kalknagel. Tijdens deze behandeling wordt ook gekeken naar de bron / oorzaak van de schimmelnagel / kalknagel (langdurige trauma, lage weerstand, etc.)

Door de Method A standaard toe te passen door zowel de pedicure als cliënt wordt de nagel intensiever opgeschoond. Er worden steeds micro-organismen verwijderd en daarmee ook bestreden.

De natuurlijke componenten zorgen voor het bestrijden van de micro-organismen vanuit de nagel en het nagelbed. Deze componenten zijn een combinatie van zuren en sodium hydrogen natriumcarbonaat. Naast deze opschoon methode gebruikt u ook een ani-mycose product. Tijdens de eerste behandeling krijgt u hier meer uitleg over.

Hoe werkt Method A?

Deze opschoon methode wordt eens in de 5 a 6 weken door de pedicure uitgevoerd. Thuis voert u de behandeling twee keer in de week voor of na het douchen uit, d.m.v. de componenten op de nagel aan te brengen en uit te borstelen. Tijdens de eerste behandeling leert u hoe u dit thuis kunt doen. De Method A duurt 18 weken.

Belangrijk: na het douchen 20 minuten wachten met het gebruik van het anti-mycose product i.v.m. het vochtige nagelbed.

Als de Method A behandeling goed en consequent is gebruikt in combinatie met  een anti-mycose product resulteert deze in een schone uitgroei vanuit de matrix (nagelwortel).

Mocht het zijn dat uw schimmelnagel na de Method A niet herstelt dan is het advies om uw huisarts te raadplegen.

Behandeling schimmelnagel / kalknagel kosten Method A

De eerste behandeling valt onder een Basis Pedicurebehandeling.  Afhankelijk van het aantal aangetaste nagels zijn de vervolg behandelingen  deelbehandelingen of basis pedicurebehandelingen.

Bij de eerste behandeling koopt u het starterspakket Method A. Deze kost € 15,00. Daarnaast schaft u nog een anti-mycose product aan.

 

Schuiven naar boven