Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 1

Basis Pedicurebehandeling

Een basis pedicure behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Anamnese (medische/persoonlijke achtergrond) alleen de 1e keer
  • Desinfecteren van de voeten
  • Knippen van de nagels
  • Verwijderen van overtollig eelt, evt. likdoorn(s), kloven
  • Behandelen van schimmelnagels en/of ingroeiende nagels
  • Frezen en polijsten van de nagels
  • Polijsten van de voet
  • Verzorgen van nagels en nagelomgeving
  • Desinfecteren van de voeten
  • Het aanbrengen van een verzorgende voetcrѐme ter afsluiting

Na deze behandeling zijn uw voeten goed verzorgd. Een vervolgbehandeling vindt meestal plaats binnen 6-8 weken. De eerste keer zal ik met u een intake doen, hierin maak ik nader kennis met u en inventariseer ik uw klachten. De behandeling duurt daarom de eerste keer iets langer.

Totale behandeling duurt 45 minuten.

Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 2


Premium Pedicurebehandeling

Naast de basis pedicurebehandeling krijgt u een heerlijke voetscrub met aansluitend een korte ontspannende voetmassage.

Deze behandeling zorgt voor iets meer ontspanning en verzorging.

Totale behandeling duurt 60 minuten.

Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 2


Luxe Pedicurebehandeling

Naast de basis pedicurebehandeling krijgt u een heerlijke voetscrub met aansluitend een voet- en onderbeenmassage.

Deze behandeling zorgt voor een totale ontspanning en verzorging.

Totale behandeling duurt 75 minuten.

method A schimmelnagel


Method A intensieve opschoon methode kalknagel / schimmelnagel

Method A is een intensieve opschoon methode methode d.m.v. een antiseptische / antibacteriële werking die toegepast kan worden bij de behandeling van een schimmelnagel / kalknagel.

Meer informatie over deze behandeling kunt u hier lezen.

method A schimmelnagel


Basisreiniging Method A

Onder en langs onze teennagels nestelen zich o.a. graag bacteriën en virussen.
 
Aansluitend aan uw reguliere behandeling kunt u kiezen voor de  basisreiniging uit de METHOD A opschoonmethode. Uw teennagels worden grondig gereinigd met de componenten van deze opschoonmethode. Dit voor een kleine meerprijs.
zwangerschap pedicure


Zwangerschapsarrangement

Tijdens de zwangerschap hebben de voeten flink wat  te verdragen. Uw buik gaat groeien en daarom wordt het steeds moeilijker om uw eigen voeten goed te verzorgen. Maar door de gewichtstoename kunt u uw voeten ook anders gaan belasten.  Gevolg is vaak dat er zich meer eelt vormt en de nagels niet optimaal verzorgd kunnen worden.
Geef uw voeten daarom extra aandacht tijdens de zwangerschap.

Het zwangerschapsarrangement bestaat uit:

voor de bevalling
–  Pedicure behandeling rond de 6e/7e maand inclusief een heerlijke voetenscrub.
–  Pedicure behandeling vlak voor de bevalling inclusief gelnagellak.

na de bevalling
–  Pedicure behandeling  inclusief ontspannende voet – en onderbeenmassage (25 minuten)

Tip! Natuurlijk is het ook heel leuk om dit arrangement als cadeau te geven.

voetwratten pedicure nootdorp


Wratbehandeling

Voetwratten zijn verheven, soms bloemkoolachtige en vast aanvoelende uitgroeisels (tumoren) van de huid.

Als u een voetwrat heeft, of denkt te hebben, adviseer ik u eerst om contact op te nemen met uw huisarts. Omdat er bij een voetwrat altijd sprake is van weefselwoekering is er eerst toestemming van de huisarts nodig voordat de voetwrat behandeld mag worden.

In mijn praktijk worden de voetwratten behandeld met de HTC  (High Temperature Cauter) wrattenpen. Verbranden/elektrocauterisatie is een methode waarbij het weefsel wordt vernietigd door middel van elektriciteit. Met de HTC pen wordt de wratlocatie aangestipt. Met deze behandeling worden goede resultaten behaald. Het voordeel van deze behandeling is dat u na de behandeling weer normaal kan lopen en schoenen kan dragen. In tegenstelling tot het bevriezen van de wrat dat nog langdurig napijn kan veroorzaken. Het is belangrijk om te weten dat deze methode niet pijnloos is, maar aanzienlijk minder pijnlijk is dan het bevriezen van de wrat. Afhankelijk van de grootte van de wrat zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. In de meeste gevallen zijn 3 tot 4 behandeling met een aantal dagen tussentijd afdoende.

Meer informatie over wratten kunt u hier lezen.

Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 4


Nagelbeugels

Bij het ingroeien van de nagel kan gebruik worden gemaakt van een op maat gemaakte nagelbeugel, die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren. Wij maken gebruik van de Onyclip (plakbeugel) en de Feder Spangen veertjes. Tijdens de behandeling wordt bepaalt welke nagelbeugel voor u het meest geschikt is.

Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 5


Nagelreparatie en nagelregulatie

Schimmelnagels, gescheurde nagels, getraumatiseerde nagels, ontbrekende of te ver weggeknipte nagelhoeken die dreigen in te groeien kunnen gerepareerd en gecorrigeerd worden met gel of Gelacy. Het doel van het corrigeren en repareren van een nagel is om een gezonde uitgroei te creëren en daarnaast een cosmetische uitstraling te bieden. Ik werk met LCN Wilde-Pedique silver plus en met Gelacy.

Ook kan er gekozen worden om een segment te maken om de nagel te begeleiden zodat deze weer normaal kan uitgroeien.  Het segment wordt op maat gemaakt en wordt een stukje onder de nagel geplaatst. Segmenten kunnen gemaakt worden van Gelacy en composiet. 

Meer informatie over nagelreparatie en nagelregulatie kunt u hier lezen.

Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 6

Gellak

Gellak is een nagellak met de kwaliteit van gel. De gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel en moet een aantal seconden in de LED lamp om uit te harden. De gellak blijft 4 tot 6 weken mooi!

In de praktijk maak ik gebruik van het merk By Djess. Bij Djess is een rijk gepigmenterde gellak en heeft een uitstekende kwaliteit. By Djess is hypoallergeen: vrij van HEMA en DI-HEMA. Deze stoffen zijn het meest gekend bij allergieen voor acrylaten. By Djess voldoet aan alle eisen van de Europese cosmeticaverordening.

Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 7French Pedicure

De French Pedicure is een manier van lakken (roze nagelbed, wit randje) op de natuurlijke nagels. Het grote voordeel van de French Pedicure is dat het een chique natuurlijke uitstraling geeft aan de voeten. Door middel van een gel wordt er een doorzichtig laagje aangebracht op uw nagels. Als finishing touch wordt er een wit randje aangebracht. Dit geheel wordt onder een LED Lamp uitgehard.

Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 6


Nagellak

Wil je geen gellak maar wel de uitstraling van gelnagels of wil je wat vaker een ander kleurtje dat je met nagellak remover zelf kunt verwijderen?

Dan is het mogelijk aansluitend op een pedicurebehandeling de nagels te laten lakken met Orly Breathable. Zoals bij de contactlens technologie, laten deze lakjes zuurstof en hydratatie doordringen in de nagel waarmee een gezonde nagelgroei, versterking van de nagel en het herstellen van beschadigde nagels wordt bereikt. Als u een schimmelnagel toch wilt lakken is deze lak ook een aanrader. De nagel blijft toch ventileren en een eventuele tinctuur bereikt de nagel nog steeds.

Orly 13-free
De lakjes van Orly vallen allemaal onder de 13-free formule wat betekent dat ze geformuleerd zijn zonder 13 ongunstige ingrediënten zoals tolueen, formaldehyde, DBP, parabenen, dierlijke ingrediënten en meer. Het product is vegan, halal gecertificeerd en cruelty free en daarnaast verrijkt met provitamine B5, vitamine C en arganolie. Deze technologie is ook nog eens verrijkt met arganolie, vitamine B5 en vitamine C.

Belangrijk: Neem uw slippers mee om beschadigingen aan de nagellak te voorkomen.

Permsal magnesium behandeling

Permsal Magnesium behandeling

Kom heerlijk tot rust met deze ontspannende magnesium behandeling.
 
De natuurlijke magnesium producten van Permsal zijn rustgevend. Magnesium ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en staat ook wel bekend als het “anti-stress mineraal”.
 
De behandeling bestaat uit:
 
 • Magnesium kristallen voetenbad. Door het voetbad verwijden de bloedvaten zich, wat stimulerend werkt voor de bloedsomloop en het afvoeren van gifstoffen. Het voetbad helpt voor veel problemen zoals slaapproblemen, overbelaste voeten, preventief tegen verkoudheid en het ontspannen van de spieren.
 • Scrubben van de voet met Permsal magnesium scrub. Permsal magnesium scrub bestaat uit uitsluitend mineralen uit de zee. Puur natuur met Keltisch zeezout als scrub. Dit is een van de meest natuurlijke scrubs die er te verkrijgen is.
 • Massage van de voeten en onderbenen met Permsal magnesium olie of Permsal magnesium gel
Pedicure Behandelingen Pijnacker Nootdorp 9

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijk behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan apart gegeven worden of als aanvulling op uw pedicure behandeling.
Een voet- en onderbeenmassage duurt ongeveer 25 minuten.

ibx


IBX 

IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat van binnenuit beschadigde nagels helpt te herstellen en versterken. IBX herstelt splijtende, schilferige, slappe, dunne nagels. Het vult ribbeltjes in de nagels op en kan witte vlekjes verminderen. IBX is dé oplossing om uw natuurlijke nagels goed te laten herstellen. Dit gebeurt niet in 1 behandeling maar zal meerdere behandelingen (kuurvorm) nodig hebben. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.

Klik hier voor meer informatie over IBX.

Schuiven naar boven
Open chat