Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Is het product dat u besteld heeft niet naar wens? Dan kunt u het product ruilen of retourneren. U dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • U dient Anja’s Pedicurepraktijk binnen 14 dagen op de hoogte te stellen van uw retour product. Dit dient u te doen middels een e-mail aan info@anjaspedicurepraktijk.nl. Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden.
 • Het artikel dient binnen 14 dagen na aanmelding van retour terug gestuurd te zijn. Het artikel dient voldoende gefrankeerd te zijn. U kunt het artikel retour sturen naar:
  Anja’s Pedicurepraktijk
  Ganzerik 10
  2631 DG  Nootdorp
   
 • Wij raden u aan om een bewijs van verzending te bewaren. Anja’s Pedicurepraktijk is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging tijdens de verzending.
 • Het artikel dient terug gestuurd te worden in de originele productverpakking, ongebruikt en niet beschadigd .
 • Indien u het artikel wilt ruilen voor een andere product rekenen wij alleen de evt. meerprijs van het nieuwe artikel. De verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor uw eigen rekening.  De verzendkosten voor het terugsturen van het geretourneerde product naar u zijn eenmalig voor ons. De eventuele meerprijs dient u vooraf te voldoen op ons rekeningnummer NL36KNAB0258750928 t.n.v. Anja’s Pedicurepraktijk in Nootdorp.
 • Bij verzoek tot restitutie wordt het aankoopbedrag (minus de door ons gemaakte verzendkosten) binnen 14 dagen retour gestort op uw bankrekening.
 • Alleen voldoende gefrankeerde retourzendingen worden aangenomen. Niet voldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd en gaan weer retour naar de afzender.
Schuiven naar boven