Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Pedicure Nootdorp Webshop Voetverzorging

Welkom in de webshop van Anja’s Pedicurepraktijk

 

Bij Anja’s Pedicurepraktijk kunt u terecht voor hoogwaardige voetverzorgingsproducten. De kwaliteitsproducten die ik in mijn praktijk gebruik en verkoop, kunt u ook online bestellen in de webshop. Anja’s Pedicurepraktijk levert uitsluitend aan particulieren.

Naast de voetverzorgingsproducten van o.a. HFL, Oil’n More, Famous Names en Wandelwol kunt u ook bij Anja’s Pedicurepraktijk terecht voor de hoogwaardige parfums van Yodeyma (afgeleid van bekende topgeuren) en Bolero Cosmetics. Bolero Cosmetics staat bekend om hun geweldige bronzing poeder.

Bestellen

In de webshop kunt u het product bestellen. Bestelt u voor 16:00 uur dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Indien het product onverhoopt niet op voorraad is, wordt u geïnformeerd over de leveringstermijn.

Verzendkosten

Het pakketje wordt verstuurd via DHL. De verzendkosten proberen we zo laag mogelijk te houden.

tot        € 50,00                                  € 4,75
vanaf  € 75,00                                   Gratis

U kunt er ook voor kiezen om uw producten bij Anja’s Pedicurepraktijk op te halen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop wordt u gebeld wanneer u de bestelling kunt komen ophalen. Uiteraard betaald u dan geen verzendkosten.

Retouren

Is een product dat u besteld hebt niet naar wens? Dan uit u het product altijd retourneren binnen 14 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Advies

Voor advies over een product of over een probleem aan uw voeten en/of nagels, kunt u mij altijd even een berichtje sturen.

Merk

Schuiven naar boven