Pedicure Nootdorp Webshop Voetverzorging

 

Welkom in de webshop van Anja’s Pedicurepraktijk

Bij Anja’s Pedicurepraktijk kunt u terecht voor hoogwaardige voetverzorgingsproducten. De kwaliteitsproducten die ik in mijn praktijk gebruik en verkoop, kunt u ook online bestellen in deze webshop. Anja’s Pedicurepraktijk levert uitsluitend aan particulieren.

Naast de voetverzorgingsproducten van HFL, Oil’n More, Famous Names en Wandelwol kunt u ook bij Anja’s Pedicurepraktijk terecht voor de hoogwaardige parfums van Yodeyma (afgeleid van de bekende topgeuren) en Bolero Cosmetics. Bolero Cosmetics staat bekend om hun geweldige bronzing poeder.

Bestellen
In de webshop kunt u het product bestellen. Bestelt u voor 16:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Indien het product onverhoopt niet op voorraad is, wordt u geïnformeerd over de leveringstermijn.

Verzendkosten
Het pakketje wordt verstuurd via PostNL of DHL.  De verzendkosten proberen we zo laag mogelijk te houden. 

Bestelling                          Verzendkosten
tot  € 50,00                                    € 4,00
vanaf  € 50,00 tot € 75,00         €  2,50
vanaf  € 75,00                               Gratis 

U kunt er ook voor kiezen om uw producten bij Anja’s Pedicurepraktijk op te halen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop wordt u gebeld om een afspraak te maken wanneer u uw bestelling kunt komen ophalen. Uiteraard betaald u dan geen verzendkosten.

Als u vragen heeft over een product of u bent op zoek naar een product die niet in de webshop staat kunt u mij altijd even een berichtje sturen.

Schuiven naar boven
Open chat