Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

Wandelwol verkooppunt


WandelWol

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Wandelwol, voor wie?

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.

Werkt druk-ontlastend en huidherstellend.

wandelwol


WandelWol antidruk-wol 10 gram

Werkt druk-ontlastend en huidherstellend.

Inhoud: 10 gram

€ 6,95

Wandelwol verkooppunt 1


WandelWol antidruk-wol 20 gram

Werkt druk-ontlastend en huidherstellend.

Inhoud: 20 gram

€ 9,95

wandelwol


WandelWol antidruk-wol 40 gram

Werkt druk-ontlastend en huidherstellend.

Inhoud: 40 gram

€ 18,95

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Schuiven naar boven