Je betaalt bij ons géén verzendkosten vanaf € 75,00!

IBX

IBX

Slappe, dunne, afbladderende nagels? Nagels die snel inscheuren? Harde, droge nagels die sterk lijken maar toch snel breken?
Heeft u kunstnagels gehad en zijn die nagels wellicht op de verkeerde manier verwijderd waardoor uw natuurlijke nagels zijn beschadigd?
Tot nu toe werden de natuurlijke nagels behandeld met intensieve manicure behandelingen of het plaatsen van kunstnagels. Maar nu is er IBX! IBX is zowel geschikt voor de teennagels als de vingernagels.

Wat is IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat van binnenuit beschadigde nagels helpt te herstellen en versterken. IBX herstelt splijtende, schilferige, slappe, dunne nagels. Het vult ribbeltjes in de nagels op en kan witte vlekjes verminderen. IBX is dé oplossing om uw natuurlijke nagels goed te laten herstellen. Dit gebeurt niet in 1 behandeling maar zal meerdere behandelingen (kuurvorm) nodig hebben. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.

De IBX- herstel behandeling is een professionele behandeling die plaats vindt in de salon.

Het is geen product voor thuisgebruik.

Wat doet IBX?

– versterkt slappe en dunne nagels
– vermindert witte vlekken
– egaliseert ribbels/groeven
– herstelt splijtende nagels
– herstelt schilferige nagels
– hydrateert droge nagels
– verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel
– onzichtbaar aan de buitenkant
– geschikt voor dames én heren!

Hoe werkt IBX?

IBX werkt binnenin de nagel in plaats van bovenop de nagel. IBX wordt als lak op de nagel aangebracht en is onzichtbaar aan de buitenkant.
Het IBX Systeem gebruikt warmte om voedende oliën (jojoba en avocado) in de bovenste laag van uw nagels te laten dringen. Dit doordringende en versterkende systeem wordt uitgehard onder invloed van UV-energie in een professionele salon LED-lamp. Door het uithardingsproces vormt er zich een soepel netwerk van polymeren in de nagel dat werkt als een beschermend schild. Het verbindt de bovenste laagjes van de nagels. De conditie van de nagels wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd. Uw nagels worden beschermd, verstevigd en hersteld. Het splijten van de nagels stopt en witte vlekjes kunnen verdwijnen. Doordat de IBX formule zich hecht binnenin de nagelplaat vormt het een blijvende toevoeging aan de nagel.

IBX hoeft niet verwijderd te worden bij een volgende behandeling. Er wordt een nieuw laagje aangebracht die opnieuw in de nagelplaat dringt.
Het product kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel extra bescherming te bieden.

Voor wie is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor dames en heren die de conditie van de natuurlijke nagels willen verbeteren en de nagels willen versterken.

IBX behandelingen kunnen ter ondersteuning van de nagels worden uitgevoerd bij patiënten die chemokuren moeten of hebben ondergaan. IBX kan ervoor zorgen dat de nagelplaat bij elkaar gehouden wordt tijdens de chemobehandelingen en zorgt voor spoediger herstel ná de chemo.

IBX behandelplan bij chemopatiënten:

Eén keer per week (bij voorkeur) ca. drie weken vóór aanvang van de chemo kuren
Eén keer per week tijdens de chemo kuren
Eén keer per week of 1x in de twee weken na de chemo kuren afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels.
IBX behandelingen bij patiënten die onder behandeling zijn worden alleen uitgevoerd na overleg met en akkoord van de behandelend arts.

IBX behandelingen worden uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar oud.
IBX is niet geschikt voor personen met een acrylaatallergie.

Frequentie van de IBX behandelingen:

  • Kickstart
    Er wordt bij de keuze voor IBX altijd eerst een kickstart uitgevoerd. De kickstart houdt in dat u 3 weken lang elke week 1 keer moet komen om de IBX opnieuw aan te brengen. Tijdens deze behandelingen wordt er ook een mini-manicure uitgevoerd. Tijdens de mini-manicure worden uw nagelriemen verzorgd en de nagels gevijld. Er kan ter afwerking een laagje IBX Boost Base op de nagels aangebracht worden. 
    U kunt er ook voor kiezen om een gellak op uw nagels aan te laten brengen. Denk er dan wel aan dat de gellak bij elke behandeling IBX verwijderd moet worden. U heeft er tijdens de kickstart dus maar 1 week plezier van.
Na de kickstart van 3 weken gaan we verder met de losse behandelingen van IBX.

De frequentie is afhankelijk van de aard van uw klachten. Een losse IBX-behandeling ziet er hetzelfde uit als een behandeling bij de Kickstart. Er wordt IBX aangebracht en er wordt een mini-manicure uitgevoerd. Afhankelijk van uw wensen kan er weer IBX Boost Base of een gellak op de nagels aangebracht worden. 

1. Wekelijks
• Beschadigde en zeer dunne nagels
• Beschadigde en splijtende vrije randen
• Ernstig geribbelde en broze nagels of verticale scheuren
• Na (onjuiste) verwijdering van kunstnagels

2. Elke twee weken
• Nagels die onderweg zijn naar herstel
• Moeite met nagelgroei
• Zwaar gegroefde nagels
• Onder gellak

3. Elke drie/vier weken
• Als onderhoud om nagels in goede conditie te houden
• Onder gellak
• Mooie natuurlijke nagels met of zonder nagellak

Wat zelf doen
Om tot een mooi resultaat te komen is het van belang dat u zelf thuis ook werkt aan het herstel.
– Het is belangrijk dat u minimaal twee keer per dag, liever vier a zes keer per dag smeert met Dadi Oil. (verkrijgbaar in de praktijk)
– Draag handschoenen bij het werken in de tuin, werken met schoonmaakmiddelen en zeker als u werkt met chemicaliën.

Dadi Oil

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, en aan de nagelriem! Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.  Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetisch) toegevoegd. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.  Dadi’ Oil is vochtregulerend, ontstekingsremmend, biedt bescherming tegen oxidanten en heeft een heerlijke aroma. De olie is geschikt voor mannen en vrouwen. Naast de werking voor de natuurlijke nagel heeft Dadi’ Oil ook een genezende werking voor allerlei huidaandoeningen. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden bij wratten, psoriasis, eczeem en zelfs van die vervelende, jeukende muggenbulten.

Schuiven naar boven